Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Kelik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (di buka pada tab yang berasingan...)


Wednesday, May 15, 2013

Bila lihat gambar ini Macai-macai UMNO Meroyan Giler!!


Dulu semasa berada dalam gerakerja PAS, paling pening bagaimana nak menarik masyarakat Cina untuk memahami PAS. Memang kita 'skip' Cina dalam culaan.. Kita kira tak ada harapan kerana orang cina cukup 'fobia' dengan PAS, malah kalau tengok orang pas pakai lebai mereka sudang mula curiga.

Allah Maha Kuasa ungkapan selalu disebut tapi untuk di"percaya"i sebenarnya tak ramai. Akhirnya Allah sekelip mata mengubah perkara ini, seperti juga Allah ubah masyarakat bukan Islam di setelah peristiwa 9 September yang menimpa New York.

Saya pasti Gambar ini ,mmbuatkan Macai-macai Meroyan !! Apa tak nya penyokong giler PAS pun belum pernah buat macam ini!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Bulan Ini

Recent Comments

Recent Comments Widget

TranungKite Online (TKO)

Detikdaily

Harakahdaily

Sinar Harian

Malaysiakini

BERNAMA

Berita Harian

mStar Online

KeadilanDaily

Berita Luar Negara

Pautan eReferrer