Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Kelik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (di buka pada tab yang berasingan...)


Thursday, May 09, 2013

Siapa Bunuh Petugas PKR Parlimen Tapah??



Satu lagi pembunuhan kejam....siapa pembunuhnya?  Mayat petugas PKR bagi Parlimet Tapah ditemui terapung dalam lombong di kawasan Perindustrian Bemban, kelmarin......

"Lokasi kejadian adalah lombong terbiar di belakang kawasan perindustrian dan jauh dari kediaman penduduk.

"Ketika ditemui, mayat itu hanya berseluar pendek dan tidak berbaju. Setelah diangkat ke atas tebing, kita dapati badan mayat berkenaan diikat dengan satu bongkah besi yang dijadikan pemberat untuk menenggelamkannya,"

Pemeriksaan awal yang dilakukan oleh doktor patologi dari Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB) di tempat kejadian telah menemui beberapa kesan pukulan di kepala mayat dan mangsa dipercayai telah mati lebih kurang lima hari.

MESTERI BARU..
PILIHAN RAYA PALING KOTOR!!!

11 comments:

  1. bro, ak ni pn org pr jgak..tp nasihat untuk smua jgn fikir ini smua kerja umno klau kite belum pasti..

    ReplyDelete
  2. Come on la bro... Tak kan la benda macam ni pun nak dijadikan modal.

    ReplyDelete
  3. setuju ngan komen kat atas, knp nak babitkan politik dlm hal ni. bkn ke skrg ni bnyk kejadian bunuh, motif : dendam @ hutang. kebetulan benda ni jd masa PRU....

    ReplyDelete
  4. Setuju dgn kenyataan di atas. Biar polis jalankan siasatan dahulu.

    ReplyDelete
  5. terima kasih.
    atas komen.

    penulis atau penganalis selalu membuat hipostesis awal. dulu ingat bagaimana pembunuhan dato' taha oleh datao mazlan?

    tapi saya terima itu sebagai teguran
    terima kasih sekali lagi

    ReplyDelete
  6. biar soheh dulu..takut2 kite pulok jadi pemfitnoh..
    klu betul rakyat akan ngamuk..

    ReplyDelete
  7. Jgn jd agen penyebar fitnah..kita adalah muslim

    ReplyDelete
  8. siasatan serahkan kepada PDRM.....hal simpati perlu diambil tahu bagi sahabat2 kwn2 jiran2 supaya waris simati bertenang menghadapi musibah ini.........

    ReplyDelete
  9. http://www.sinarharian.com.my/edisi/perak/mayat-bertatu-dalam-lombong-1.157715

    ReplyDelete
  10. Abbas Mohd Noor...hang ni blajaq kat mana? kot ye pun berstatus penulis ke, blogger ke...jgn la mai taruk je...gambaq pun xdak caption, xdak credit...main taram ja...kot ye pun hang pikir org semua bodoh, jgn la hang jadi bodoh tulih hypotesis moron cam ni...

    kalau hang islam, hang pikir la baik2...tok sah main taram ja..ada akai, pakai akai, jgn pakai kepala lutut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang hang marah sangat kenapa ?

      Delete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Bulan Ini

Recent Comments

Recent Comments Widget

TranungKite Online (TKO)

Detikdaily

Harakahdaily

Sinar Harian

Malaysiakini

BERNAMA

Berita Harian

mStar Online

KeadilanDaily

Berita Luar Negara

Pautan eReferrer