Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Kelik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (di buka pada tab yang berasingan...)


Sunday, May 05, 2013

Ada Kad pengenalan, Nama PM tak tahu, Bahasa Melayu lingkup!!



Dua orang warga asing yg ditahan daripada mengundi oleh petugas PAS Kuala Selangor. Dengan bahasa Melayu yg kurang fasih, nama PM Malaysia pun mereka tak tahu.Entah berapa ribu lagi kes sebegini yg gagal dikesan. Petugas diminta berwaspada dan banyakkan bermunajat.

5 comments:

  1. anak menakan sape tu...

    ReplyDelete
  2. Malaysia akan karam dengan rasuah dan penipuan..ingat lah balasan drp Allah S W T..KEPADA YANG MEMBUAT DAN MERANCANG PERKARA INI HARUS SEDAR/ UNTUK MASA PANJANG ANAK CUCU KALIAN AKAN MEREMPAT DI TANAH AIR SENDIRI DAN AKAN HABIS LAH MARUAH BANGSA DAN NEGARA..di mana pejuang2 umno? adakah tuan tuan sanggup melihat bangsa dan negara tergadai kepada org2 asing ini..perjuangan apa yang tuan puan perjuangkan selama ini..kalau mereka2 masih mendengar dan membaca kolam ini maka tolong lah..kerana Malaysia negara kita ini akan tenggelam di telan bumi..MasyaAllah...

    ReplyDelete
  3. aku menangis apabila melihat pemimpin negara menjual maruah negara sendiri demi untuk tahta dan harta..cukup2 lah.yg mana sering berkobar-kobar meneriak Rakyat di dahulukan..mana?

    ReplyDelete
  4. lagi sedih bila ada yg menyokong pemimpin rasuah...

    ReplyDelete
  5. apa ke bodoh punya komen kalau ic yang ditunjukan tu beranak di selangor,tak kan warga asing beranak di selangor,belajar lah sikit undang undang negara kalau masaalah tak kenal pm dan cakap melayu pelat itu biasa saya pernah dan selalu jumpa kaum cina warga dan beranak dimalaysia usahkan cakap pelat cakap melayu tak tahu langsong pun ada jangan lah cakap fitnah bodoh biar lah bodoh sekerat sekerat,

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Bulan Ini

Recent Comments

Recent Comments Widget

TranungKite Online (TKO)

Detikdaily

Harakahdaily

Sinar Harian

Malaysiakini

BERNAMA

Berita Harian

mStar Online

KeadilanDaily

Berita Luar Negara

Pautan eReferrer