Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Sunday, May 05, 2013

Selamat Mengundi... Pastikan UMNO @ BN "Kiot"


Ok, Jom pergi mengundi... saya nak tinggalkan blog ini seketika untuk menunaikan tanggungjawab dan memastikan UMNO @ BN "kiot jilat cok" (tafsir sendiri maknanya...)

Bagi golongan muda terutama saluran 5, memang ini suatu yang baru dan pasti akan membuatkan mereka 'ghairah' datang awal. Manakan yang saluran 1, 'liut' dan 'culas' sedikit... dan kena papah baru boleh mengundi.


Kali ini dakwat kekal... heboh pasal kekal dan tak kekal...

Ada AMARAN DRP SPR yang tidak bertanggungjawab kalau anda lakukan perkara seperti...
mengorek hidung anda selepas jari dicalik dakwat...

Dakwat akan melekat kat hidung anda selama 7 hari... KAH KAH KAH

Hehehehe...jangan marah..
Relax and enjoy ur voting....be a good Malaysian citizen...

Sudah pasti MALAYSIA BARU
6 Mei ini...

Takbir!!!!

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily