Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Thursday, May 09, 2013

NiK Aziz Nik Mat akan lepas jawatan Pesuruhjaya PAS Kelantan


Datuk Nik Aziz Nik Mat sebentar tadi maklumkan akan melepaskan jawatan Pesuruhjaya PAS Kelantan tidak lama lagi.

Bagaimanapun, beliau enggan mengulas mengenai kedudukannya sebagai Musyidul Am PAS. Beliau berkata demikian pada sidang media di sini, pagi ini.

Jawatan Pesuruhjaya PAS adalah di bawah kuasa Mutlak Presiden PAS tetapi dalam amalan sekarang Presiden PAS biasanya mendapatkan pandangan daripada Badan Perhubungan PAS Negeri.

JANGAN ADA PULA DEMO DI RUSILA BANTAH PERLANTIKAN BARU!!

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily