Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Tuesday, May 14, 2013

1 Bangla. Apa kata PM Bangladesh!Paling 'power' dalam kenyataan Sheikh Husina Perdana Menteri Bangladesh ialah "a friendly country to muslims and easily get the citizenship there for many of her supporters working in Malaysia already got it " .

Macam mudahnya rakyat Bangla dapat IC sedangkan rakyat Malaysia yang kahwin warga asing pun sukar untuk mendapat kerakyatan bagi suami atau isteri.

Jangan hairan 10 atau 20 tahun nanti Menteri Kabinet Malaysia terdiri daripada Bangla. Amerika Syarikat telah membuktikan bahawa orang berkulit hitam, dulu hamba abadi yang diseksa di Amerika kini adalah Presidennya untuk kali kedua!!!

HIDUP 1 BANGLA!!!!!
UMNO PEROSAK BANGSA DAN AGAMA.

2 comments:

  1. Hidup banglaaaa.!!!!ini adalah hasil kerja bangang pucuk kepimpinan yg mati pucuk.MALAYSIA BOLEH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sanggup gadai body semata- mata utk kepuasan nafsu seramah . Itu lah kepimpinan malaysia tapi bkn ABCD / ABU

      Delete

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily