Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Kelik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (di buka pada tab yang berasingan...)


Tuesday, May 14, 2013

Apa Nak jadi Dengan Air Asia?


Semalam dalam Bernama TV mereka buat adegan "cium mulut". Ini mesti Anuar Ibrahim salah. Puak-puak UMNO yang kecam LGBT macam mana? Tony Fernandes ni kawan Anwar ke kawan Najib? KAH KAH.. Tapi bagi UMNO semuanya tak apa asal ekonomi Malaysia Maju.




Semalam juga sebuah pesawat Air Asia terpaksa melakukan pendaratan cemas di Banda Acheh. Pesawat bernombor AK 1254 (gambar di atas adalah gambar hiasan) itu dalam penerbangan dari Chennai ke Kuala Lumpur terpaksa mendarat cemas kerana kekurangan bekalan minyak.

Aikkkk! Minyak lupa nak isi ke der? Kemalangan paling dasyhat kemalangan udara lah. Mereka tak isi minyak di india kerana minyak di situ mahal. Mereka kita -kira minyak cukup untuk sampai ke kl. Oleh kerana penjalanan dalam keadaan cuaca buruk minyak makan banyak sebab tu lah tak cukup.

Tu lah nak jimat sangat sampai nyawa penumpang pun terancam. Tahu nak buat untung je dorang ni. Dah la jilat bn kaw kaw. Tak caya?


Tapi jangan hairan selepas ini BN @ UMNO juga akan mengecam Air Asia. Ini disebabkan geng-geng Air Asia ada 'gaduh-gaduh' sama dengan Utusan (UMNO).

Bila gaduh tahu perangai UMNO, nanti macam-macam cerita pasal Air Asia akan dibongkar. Itu spsesis UMNO dulu kini dan selama-lamanya.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Bulan Ini

Recent Comments

Recent Comments Widget

TranungKite Online (TKO)

Detikdaily

Harakahdaily

Sinar Harian

Malaysiakini

BERNAMA

Berita Harian

mStar Online

KeadilanDaily

Berita Luar Negara

Pautan eReferrer