Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Kelik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (di buka pada tab yang berasingan...)


Saturday, May 11, 2013

Paling Lawak EXCO UMNO Trg hanya seorang bekas OFFICE BOY tak lulus SPM!!!

Ahmad Said berkata "Barisan Exco ini sudah cukup mantap untuk melaksanakan segala perancangan dan perubahan negeri walaupun ada muka baharu (yang dilantik terus sebagai Exco selepas pertama kali menjadi calon), namun saya yakin, mereka ada pengalaman dalam bidang masing-masing,"
 
Tahu tak EXCO baru mengikut maklumat yang diterima, Roslee Daud, Pengerusi Jawatankuasa Usahawan, Pembangunan Luar Bandar, Kepenggunaan dan Koperasi tu dulu kerja JAGA, kemudian ada kosong office boy (kerani) dia apply dapat.


Kemudian ada penyelewengan dia diminta berhenti. Selepas berhenti dia bekerja menyelia projek Rosli Mat Hassan (Calon Parlimen UMNO Dungun). Dia ni SPM pun tak lulus.

Bayangkan seorang yang tak lulus SPM boleh mengurus Jawatankuasa Usahawan, Pembangunan Luar Bandar, Kepenggunaan dan Koperasi??

Bila saya tulis perkara ni Roslee nak tahu siapa saya.. Kawan lama Lee Boneyem!!

Kesiah Zakariah Ali calon Dun Sura UMNO yang dijanjikan exco bersama Zaaba.

EXCO TRANSFORMASI NAJIB..
SPM LINGKUP
KERJA PUN LINGKUP...
HANYA KRONI ROSLI..

20 comments:

  1. Orang jenis ni yang UMNO nak.Sebab boleh diperalatkan bila-bila masa sahaja.Kan Mahdhir dah kata, Dalam UMNO mana ada orang yang cerodek.Yang cerodek dah lari masuk PAS atau PKR.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jd lembu cucuk hidung mgk anak belaan NFL yg risiko tinggi bila2 boleh kena sembelih

      Delete
  2. Memang sama crite dengan diceriitakan oleh orang kg dalam dun bukit besi..diorang knal roslee daud ni

    ReplyDelete
  3. tak perlu lah nak dedahkan keaiban org smpi macam ni sekali.

    Jangan sampai Allah dedahkan keaiban anda di khalayak ramai suatu hari nanti.

    -Anak-muda-tolak-politik-kotor-dan-mengaibkan-orang-

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm mn lah org2 bkt besi blh undi bdk pejabat ni jd yb dan exco....hancur musnah lah negeri Trg..

      Delete
    2. kita kena kenal pemimpin kita ...ini bukan mengaibkan tapi WAJIB disebarkan

      Delete
    3. setuju dgn anon 11:33

      Delete
  4. xlulus spm xsemestinya xpandai

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak lulus spm tak semestinya xpandai, habis semua yg gagal SPM boleh masuk Universiti lah? Ha..aha habis tu semua yg bekerja tu kat office2 kerajaan tu pakai ambik ajalah...bercakap kena pakai otak lah sikit

      Delete
    2. elok le bg yg ade kelulusan..klu cerdek pun x smp mana org x pandang ini bkn wakil rakyat tahun 60 an..

      Delete
  5. Pak guard boleh jadi exco...ni kerajaan pasir berdengung bin pasir 2 butir.... joke of the year

    ReplyDelete
  6. Apa nak de herankan...kaki liwat dgn chinadoll pun boleh jadi TPM apa ada hal......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous? adakah kamu pasti yang kamu cakap tu adalah kaki liwat dgn chinadoll, cuba cerita sikit sapa saksi, orang macamana saksi tu

      Delete
    2. lu sape lu pernah kena liwat mcm saiful..ckp biar berotak bangang ckp tanpa usul periksa.. Ini mesti geng tabur fitnah

      Delete
    3. lu sape lu pernah kena liwat mcm saiful..ckp biar berotak bangang ckp tanpa usul periksa.. Ini mesti geng tabur fitnah

      Delete
  7. Bab tuduh liwat tu kes besar...tinggal dlm gua ke? tak ikut perkembangan?

    ReplyDelete
  8. Yang penting perkhidmatan kepada rakyat. Kalau dia betul 2 berkhidmat apa salahnya. Lainlah kalau ada penyelewengan. Tp tidak ada kaitan kalau ada diploma atau jjazah saja boleh jd menteri! Kalau dia dah buktikan dapat menang dalam pilihanraay bermakna dia mendapat sokongan rakyat! Fikirlah dari luar kotak sikit!

    ReplyDelete
  9. jangan hina beliau sbb ramai yang tak lulus spm yang sokong pr...dan agama tak menyuruh kita hina sesama insan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lulus spm tak apa asal jangan dilantik sebagai exco, untuk jadi penyokong saja tak salah

      Delete
  10. dun tahan,jerantut.. dato wan mizan hanya lepasan darjah 6 je... org suka je, org sokong je.... kihkihkih... agaknye umno dh ketandusan pemimpin kot.....

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Bulan Ini

Recent Comments

Recent Comments Widget

TranungKite Online (TKO)

Detikdaily

Harakahdaily

Sinar Harian

Malaysiakini

BERNAMA

Berita Harian

mStar Online

KeadilanDaily

Berita Luar Negara

Pautan eReferrer