Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Sunday, May 12, 2013

Pelacur Pun Pengundi Hantu??8 orang pelacur dari negara asing telah di tangkap di sebuah pusat hiburan di Selangor dalam satu serbuan. Yang pelik bin ajaib mereka didapati memiliki kad pengenalan Malaysia palsu..

Kad Pengenalan tersebut mempunyai nombor-nomber berikut:;-

451023-10-3245
550234-07-1123
321109-10-5431

Bila saya buat semakan kali kedua di daftar pemilih SPR di url http://daftarj.spr.gov.my/DaftarjBM.aspx didapati rekodnya sudah tiada... PELIK!!

Lagi pelik kebanyakan mereka mendakwa mereka warga Malaysia.. akan tetapi tiada seorang pun yang fasih berbahasa Malaysia.. kebanyakan mereka betutur broken English.

Rupanya bukan BANGLA sahaja, CINA, THAILAND & FILIPINA pun pengundi hantu!!

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily