Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Saturday, May 18, 2013

Blogger Pakatan Rakyat Kena "Jenggi" Blogger UMNO


Tuduhan seks dengan gambar dan video yang kabur boleh membawa bermacam-macam makna selalunya menjadi sajian oleh blogger UMNO. Maruah dan nilai Islam sudah tidak ada dalam diri mereka kerana nafsu syaitan menguasai akan fikiran.

Saya tak hairan kalau ini berlaku pada blogger UMNO kerana sebahagian daripada mereka tidak sembahyang malah ada yang minum (arak) secara terang-terangan apabila ada perjumpaan di'cybercafe' (kalau pub lagilah!!!)

Tapi baru ini, saya mendapat kiriman gambar ini kononnya ini ada skandal dan hamba seks kepada seorang ustaz. Kiriman ini juga mengaibkan dengan seorang Pemuda PAS Pulau Pinang dan juga wujud penyelewengan Wang.

Saya nasihatkan kepada blogger ini, tak payah sebarkan maruah orang jika kita tak ada bukti yang benar. Jangan gadai iman dengan 'amarah'. Buruk padahnya.

Kerja BODOH ini tak ada dalam sirah... Takutlah doa orang yang dizalami nanti buruk padahnya. Jangan rasa asyid kita sahaja yang benar. Kadangkala Allah uji orang yang benar sehingga kita tak akan tahan ujian itu..

STOP KERJA BODOH..
DRP BUAT CERITA FITNAH LEBIH BAIK BUAT BLOG RESIPI ada juga manafaatnye!Note:
Jenggi = Jangkitan

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily