Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Kelik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (di buka pada tab yang berasingan...)


Saturday, January 17, 2009

3 Peti Undi Lagi - PAS mendahului dengan majoriti 2,544

Oleh SP

Calon PAS, Mohd Abd Wahid Endut dipercayai kini telah mempunyai undi yang selesa untuk menang kerusi pilihan raya kecil Kuala Terengganu. Penjumlahan undi di Stadium Negeri di sini, menunjukkan calon PAS memperolehi 32,225 undi manakala calon BN Datuk Wan Ahmad Farid Wan Salleh memperoleh 29,681 undi.

Sementara itu, calon Bebas, Azharudin Mamat @ Adam memperoleh 190 undi.

Perkembangan terbaru itu adalah berdasarkan pengiraan 141 daripada 144 peti undi yang selesai dikira setakat ini.








10 comments:

  1. Org kj dan umno mmg takut ngn TKO agaknya... apa pun dah nampak umno akan jatuh terkelepet.. TAKBIR!!

    p/s: hampa pi mampuih la umno!!

    ReplyDelete
  2. ALLAH HUAKHBAR!! PAS FOR ALL....

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, semoga Islam tertegak dibumi nusantara ini

    ReplyDelete
  4. Munawir Bin Haji Hassan said...

    3 peti undi ajaib akan dibuka!!!

    UNDI POS KE?haha..last kopek nk jugak ngko ye Munawir

    ReplyDelete
  5. Tahniah, syukur dan takbir untuk kemenangan ini. Talkin untuk apa nama tu... ops ini belum lagi termasuk 6 kotak yang belum dibukakan...wa ka ka ka...

    ReplyDelete
  6. Nampak gayanya peti undi ajaib tak dapat menolong... Babai BN. Babai UMNO

    ReplyDelete
  7. Salam,
    PAS dah menang,jadi tolong beringat le semua ya jangan jadi korupsi macam org BN buat nanti kita pun akan terima nasib sama.
    Salam Ukhwah

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Bulan Ini

Recent Comments

Recent Comments Widget

TranungKite Online (TKO)

Detikdaily

Harakahdaily

Sinar Harian

Malaysiakini

BERNAMA

Berita Harian

mStar Online

KeadilanDaily

Berita Luar Negara

Pautan eReferrer