Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Saturday, January 17, 2009

Keputusan Setangah Jalan: Setakat ini PAS menang tipis

Oleh SP

Pengiraan setakat sebelum maghrib, PAS mendapat 14,802 undi manakala BN 14,644 undi. PAS hanya mendahului dengan undi kecil sebanyak 158 undi.

Kedudukan terlalu sengit, 50-50. Itu ulasan dikalangan yang dihubungi.Manakala undi POS pula, PAS hanya memeperolehi 86 undi. Semuanya dibolok oleh BN (1,039 undi) manakala 1 diperolehi calon bebas. 86 undi yang diperolehi oleh PAS dipercayai hanya datang dari pertugas pilihan raya sahaja.

1 comment:

  1. fuh cemas ni... ada 40k undi lagikan..moga-moga berpihak kepd kita..

    ReplyDelete

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily