Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Kelik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (di buka pada tab yang berasingan...)


Saturday, January 17, 2009

Kepala babi di surau lagi??

Oleh Pemberita TKO

Pagi tadi saya menerima e-mail dengan 5 keping gambar. Satu saya upload di sini untuk tatapan semua.

Kita boleh fikir?
Surau..
Bendera PAS..
Kepala Babi...

Siapa manusia yang sanggup buat perkara seperti ini?

Jawapan hanya ada pada para pembaca..

14 comments:

  1. BUKAN SETAKAT AHLI PAS..MALAH UMAT ISLAM SEMUA..MANA MARUAH PEMIMPN ISLAM ????? AKU DAH START PANAS NIE..!!!!

    ReplyDelete
  2. INILAH PERBUATAN YAHUDI MALAYSIA YANG TAKUT KEPADA ISLAM

    ReplyDelete
  3. Sungguh biadap betul mereka yang buat kerja terkutuk ini. Biar polis buat siasatan terperinci dan ambil tindakan yang tegas terhadap mereka!!

    ReplyDelete
  4. Jawapan tiada di sini, hanya ada bila siasatan polis selesai. Jangan buat andaian sendiri kerana boleh menimbulkan fitnah.

    ReplyDelete
  5. kurang ajar dan melampau...yang pasti orang yg melakukan nya adala musuh pas,musuh islam. dan tak mungkin org islam/melayu sanggup membuat begitu....ko pikir la sendiri

    ReplyDelete
  6. salam, nie berlaku kat surau mana, bodoh betul lah, org buat perbuatan ni, nak marah kan parti pas pn, jangan lah menghinakn umah Allah ... :((

    ReplyDelete
  7. tergamak sanggup mereka lakukan keatas rumah Allah, inilah akibatnya jika hati dipenuhi titik hitam...muslim yang hasad!!

    ReplyDelete
  8. salam...apa kata kita umat Islam UM khas nya dan umat islam am nya pakat ramai-ramai solat hajat semoga org yg buat ni muka dia jadi khinzir

    ReplyDelete
  9. org yg buat halal darah dia...wajib bunuh

    ReplyDelete
  10. mana maruah islam ,,,,sampai begini sekali di hina... siapa yg sepatutnya menjaga kesucian islam..kalau tidak kita semua org islam tak kira pas atau umno..

    ReplyDelete
  11. Munawir Bin Haji Hassan said...
    'Jawapan tiada di sini, hanya ada bila siasatan polis selesai. Jangan buat andaian sendiri kerana boleh menimbulkan fitnah.'...
    ..Munawir !ko kata tiada jawapan ??..polis pun tiada jawapan....cuba pikir la jika bendera tu ada lambang Umno....amcam! apa jadi munawir??

    ReplyDelete
  12. pakay doakan setan yg bermaksud jahat tu .... kepala ditukarkan allah jadi babi...baru padan muka

    ReplyDelete

Facebook Share

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Bulan Ini

Recent Comments

Recent Comments Widget

TranungKite Online (TKO)

Detikdaily

Selatan Online

Harakahdaily

Sinar Harian

Malaysiakini

BERNAMA

Berita Harian

mStar Online

KeadilanDaily

Berita Luar Negara

Pautan eReferrer