Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Kelik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (di buka pada tab yang berasingan...)


Tuesday, May 21, 2013

Ini Cara Keselamatan Negara Kita!


Adam Adli tu cuma seorg remaja mahasiswa yg lantang..
xbahaya mane pon sebenarnya..
bukan individu yg mahir dgn senjata api pon..
bukan pengganas berbahaya pon..
tp ke hulu ke hilir dia digari kebelakang..
dilayan seperti TAHANAN PALESTIN..
so polis mcm askar Zionist..?
kalu yer pon TAKSUB GARI..
garilah ke depan..
tp nak buat mcm mane..
polis ni CUMA menjalakan tugas..
digari sbb ikut SOP..
insp. y pukul pekerja hotel dgn pistol hari tu xda plak bergari..?
pengganas sulu xda plak bergari..?
dasar gestapo..

Hardi Bin Md Zain:
PENCEROBOH di Lahat Datu Sabah...Mereka memang penjenayah dan terbukti telah mengorbankan anggota keselamatan kita, tapi bila mereka ditahan mereka tidak diGARI, KENAPA?... tetapi Mahasiswa kita yang bangkit bersuara atas nama DEMOKRASI tetapi mereka dilayan sebegini... ???

#Anak Muda Bangkit !


Note:
Idea & konsep AMBANG 13

2 comments:

  1. budak yang bom boston rally dan bunuh 3 orang tk berdosa serta cedera berbelas lagi hilang kaki dan tangan seumur hidup itu budah yang muda tk tahu mahin senjata api tapi belajar dari internet macam mana nk letupkan bomb paku dan kaca - cuba anda fikir kalau tk bendung awal ada kemungkinan boleh jadi begitu tak - sebab taksub pada perjuangan konon nya.

    ReplyDelete
  2. tindakan budak muda seperti adam dan pengikutnya kita tidak boleh jangka kalau dah berlaku kecederaan apatah lagi kecederanaan yang kekal terutamanya kena pada saudara mara kamu- anak muda bangkit- apa macam? menagis sahinggan tk kelaur air mata pun tk akan dapat diperbetulkan kaedaan yang sudah berlaku

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Bulan Ini

Recent Comments

Recent Comments Widget

TranungKite Online (TKO)

Detikdaily

Harakahdaily

Sinar Harian

Malaysiakini

BERNAMA

Berita Harian

mStar Online

KeadilanDaily

Berita Luar Negara

Pautan eReferrer