Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Tuesday, May 07, 2013

Saifuddin Abdullah Nak Masuk PKR??Sebentar tadi saya terima SMS dari kenalan lama UMNO "TOTOK" (dulu kini dan selamanya..) bahawa malam ini ada "Private Dinner" antara Saifuddin Abdullah dengan seorang pimpinan PKR di Tropicana Golf Country Resort.

Saya tanya balik "nak keluar UMNO ke?" Dia jawab entahlah.

Saya tanya betul ke?? Atau khabar angin?
Dia jawab "Sumber boleh dipercayai"

Saya rasa ini mainan politik cantas dalam UMNO. Khabar ini biasanya dibuat oleh puak-puak blogger upahan kumpulan tertentu dalam UMNO.

Tapi saya kongsikan masej SMS ini kepada pembaca.
Anggap sahaja 'jenaka' selepas PRU.
1 comment:

  1. Ada juga terbaca di Laman PRO-UMNO berita ini.
    http://medan-info-kita.blogspot.com/2013/05/benarkah-malam-ini-ada-private.html

    ReplyDelete

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily