Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Kelik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (di buka pada tab yang berasingan...)


Monday, June 17, 2013

Pengacara Rancangan Bual Bicara Primadona Enggan Sebut Nama Ustaz Azhar



Sebelum ini heboh pasal UMNO Kelantan buat patisyen mengaitkan Ustaz Azhar Idrus sebagai punca kekalahan BN di negeri itu pada PRU13 lalu. Sekarang pengacara dan juga pelakon terkenal Erra Fazira yang enggan menyebut nama penceramah terkemuka negara, Ustaz Azhar Idrus semasa promo pencarian rancangan terbaru Astro Oasis iaitu Pencetus Ummah.

Semasa rancangan ‘live’ itu telah menunjukkan bagaimana ta'asud seseorang sehingga menjadi tergaman untuk menyebut nama atas dasar persepsi yang ada dalam minda pengacara berkenaan.

Yang menjadi kemusyikilan kena Erra enggan menyebut sedangkan nama terpapar jelas dan boleh menyebut nama Ustaz Elias Kazim sahaja!

2 comments:

  1. Dah kalau hati dah hitam...

    ReplyDelete
  2. Hangpa tengok la era tu mcm mana. Keretapi pun boleh kona. Faham2 je he..he

    ReplyDelete

Facebook Share

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments

Recent Comments Widget

TranungKite Online (TKO)

Detikdaily

Selatan Online

Harakahdaily

Sinar Harian

Malaysiakini

BERNAMA

Berita Harian

mStar Online

KeadilanDaily

Berita Luar Negara

Pautan eReferrer