Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Monday, May 13, 2013

Projek Tawan Kelantan 23 tahun gagal!!


Projek menawan semula Kelantan telah gagal. Selama 23 tahun melibatkan 3 Perdana Menteri. Pelbagai usaha telah dilakukan bagi memastikan Kelantan jatuh semula kepada UMNO @ BN tapi semuanya tidak berhasil walaupun hampi berjaya semasa Pak Lah menjadi PM.

Lembik-lembik Pak Lah adalah lebih baik daripada Najib, yang cakap sahaja bergegar tapi hasilnya sangat buruk.

Adakah Kelantan akan bertahan setelah Tuan Guru Haji Nik Abdul Aziz mengundur diri sebagai Menteri Besar Kelantan, sama-samalah kita doakan keberkatan kepada Menteri Besar baru.


Note:
Garafik DrTanakaMustafa

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily