Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Friday, May 10, 2013

Betul ke Ketua Polis Negara Nak Letak Jawatan??


Banyak SMS saya terima untuk pengesahan mengenai Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar nak letak jawatan kerana tak tahan desakan daripada pihak UMNO berhubung dengan Perhimpunan di Stadium Kelana Jaya beru-baru ini. Katanya berita daripada sumber Bukit Aman.

Saya gelak, kata saya apa yang terdapat di internet perlu dihalusi. Oleh kerana media ini bebas ada banyak perkara kadang kala disalahgunakan. Tak payah pergi jauh sekadar berita Ustaz Azizan sudah cukup.. Sakit dan Mati?? Bila potong kaki Hari ini atau Esok?? 2 Kali atau satu dulu?? semuanya tak ada maklumat tapi berlumba-lumba untuk menyampaikan untuk menjadi yang pertama.

Setahu saya, Tan Sri Haji Ismail Haji Omar akan bersara WAJIB pada 17 Mei 2013 ini. Mungkin sehari sebelum ini ada majlis persaraan.

KAH KAH engkau suka main-main.. POLIS pun engkau nak main. Bukan calang polis, BOS Polis pulak tu!!

Saya sebut Haji tu bukan, apa.... mana tahu tak disangka selepas bersara dia bersama PAKATAN RAKYAT. Semua perkara tak mustahil!!!

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily