Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Kelik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (di buka pada tab yang berasingan...)


Sunday, May 19, 2013

Khairy Jamaluddin mulai dikritik oleh blogger UMNO pasal Kementerian BN

Beberapa penulis blog UMNO marah betul dengan kenyaatan Khairy Jamaluddin (KJ) pasal KEMENTERIAN BN. Antaranya menyebut:-

Tak perlu bersandiwara..semua tahu..Kementerian Belia untuk bangunkan Belia..bangun dan majukan sukan melalui Sukan Teras sebagai sukan yang d utamakan.

Apa yang KJ nak jelaskan d atas sana..kenyataan beliau seolah-olah selama ini Kementerian Belia atau apa saja Kementerian yang ada semuanya 100% staff atau pekerjanya sokong dan dokong BN ? Kerajaan yang selama ini memberi segalanya kepada kakitangannya ?


Bukan itu sahaja malah mereka ini telah mengecam KJ. Lihat di bawah:-

Apakah Kj nak pujian dari semua orang d hari-hari pertama beliau jadi Menteri penuh atau beliau nak apa..?

Sorilah Kj..bukan Aakj tak setuju dengan minta pandangan orang yang cuba ranapkan Barisan Nasional..Aakj hanya minta Saudara Kj tumpukan ;

1) Pembersihan Parasit dalam KBS..parasit yang hari-hari berkempen untuk KUBURKAN UMNO BN

2) Kukuhkan Belia dengan program Belia Hargai Apa Kerajaan Buat ! Didik Belia kenal antara kaca dengan INTAN !!

3) Minta idea dari akar umbi pemimpin belia yang sokong dasar Kerajaan BN d bawah sana, apalagi yang tak sempurna..apa lagi yang tak tercapai....nak minta pandangan Ketua Pemuda Pas ? hahaha dont ruin my sweet afternoon la Bro..


Paling saya gelak ayat di bawah ini. Aku rasa blogger UMNO ni SENAK OTAK!! Bila pula UMNO nak ikut nabi??

Saudara Kj..Nabi saw pun tak minta idea dari musuhnya untuk bangunkan Madinah !!



Note:
Senak = Sakit

2 comments:

  1. Itulah mentaliti umno yg x mau terima perubahan. Aku ingat depa ni sema yg cari makan ikut politik. Umno mati maka depa semua jd pengemis. Teruskan KJ. Yg elok diteruskan. Yg tak elok jd sempadan. Pemilihan umno nnti, aku cadangkan ko calonkan diri utk naib presiden. Klu berani lg, tanding timbalan presiden atau terus jer presiden. Menang kalah pun ko boleh hidup. Rezeki Allah yg bagi, bukan umno, najib, muhyidin, mahathir yg beri.

    ReplyDelete
  2. you are damm right betul kata kamu tu pemuda pas pun rakyat dan mungkin lebih pandai dri pencacai pemuda umno untukbagi idea pembanunan kbs

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Bulan Ini

Recent Comments

Recent Comments Widget

TranungKite Online (TKO)

Detikdaily

Harakahdaily

Sinar Harian

Malaysiakini

BERNAMA

Berita Harian

mStar Online

KeadilanDaily

Berita Luar Negara

Pautan eReferrer