Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Kelik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (di buka pada tab yang berasingan...)


Wednesday, May 22, 2013

Presiden PAS di Wawancara TV Luar Negara


Presiden PAS di wawancara TV Luar Negara. Yang saya tahu ini adalah TV5 Günden Yansıyanlar adalah TV di Turki.  Kenapa TV Malaysia tak berani nak wawancara Presiden PAS? Mereka bukan sahaja kolot tapi JAHAT dan menyelewengan maklumat dan fakta supaya rakyat jadi bodoh!

Ini adalah perbincangan antarabangsa pasal "Islam coğrafyalarında neler oluyor" iaitu kedudukan geografi dunia Islam dan peranan PAS sebagai sebahagian daripadanya.

Orang Turki hormat PAS. Melayu UMNO sahaja tak sedar diri, tertutup jumud dan masih berlaku tidak adil dalam media massa.


Pemikiran macam seperti ini hanya ada pada UMNO. Mereka tidak boleh berada dalam geografi dunia Islam.. Ini adalah pemikiran POLITIK KAMPUNG... KERJA UMNO TANGKAP DAN TAHAN ORANG YANG TAK SETUJU DENGAN MEREKA. POLTIK BRUNTALLLLL!!

Sampai bila rakyat akan dibodohkan dengan media massa yang tidak berkembang ini, saya tak pasti. Yang penting kita mesti tumbangkan UMNO @ BN untuk selamatkan rakyat.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Bulan Ini

Recent Comments

Recent Comments Widget

TranungKite Online (TKO)

Detikdaily

Harakahdaily

Sinar Harian

Malaysiakini

BERNAMA

Berita Harian

mStar Online

KeadilanDaily

Berita Luar Negara

Pautan eReferrer