Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Sunday, May 26, 2013

Puluhan Ribu Manusia Banjiri Padang Timur, Amcorp Mall


Pelbagai amaran dan ugutan kepada Masyarakat tentang larangan perhimpunan. Ada juga cuba 'menyalahfahamkan' maksud Pemuda PAS tentang perhimpunan agar ada sedikit keraguan untuk mengoyahkan perhimpunan ini, tapi ribuan penyokong dengan berpakaian warna hitam membanjiri Padang Timur, Amcorp Mall bagi menjayakan himpunan Suara Rakyat 505.

Pelbagai lapisan masyarakat yang berbilang kaum hadir tanpa sebarang rasa takut atas dasar menyuarakan rasa hati. Mereka yang hadir secara bersantai dengan berpakaian yang ceria (warna hitam) dan tidak kurang juga yang membawa isi keluarga.
 
 

TAK TAHU SELEPAS APA LAGI ZAHID HAMIDI NAK KATA
NAK DIMASUKKAN KE LOCKUP, BERAPA BESAR LOCKUP UNTUK MUATKAN SEMUA YANG HADIR??? MAMPUS UMNO

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily