Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Sunday, May 26, 2013

Saiful Bukhari Telah Menjadi Suami


Sekadar nak ucap tahniah kepada pasangan Saiful Bukhari dan Nik Suryani yang telah melangsungkan perkahwinan mereka di Masjid Kristal, Taman Tamadun Islam (TTI) sekitar jam 3.30 petang Sabtu. Dua kali saya tulis pasal Saiful dalam blog ini.

Saya sama seperti apa yang Prof. Agus tulis mengharapkan perkahwinan ini menamatkan semua lipatan sejarah yang banyak 'mengotori' politik Malaysia sehingga rakyat menjadi kucai kacir, media massa menjadi haru biru. Politik seks dan lucah pula bermaharaja lela.

Allah jua adalah sebaik-baik kita memohon pertolongan agar apa yang sebenar dibongkar didunia ini supaya yang difitnah atau terfitnah terjawab.

Ya Allah dengan perkahwinan ini tamatlah apa yang menjadi tanda tanya dan berikan kami maklumat yang benar dan sah sehingga hati kami tidak lagi mencurigai seseorang atas apa yang kami tidak tahu.

1 comment:

  1. saifool bontot dh kahwin, tapi bontotnya tetap akan menjadi tmpat akuan sumpah berkanun umno juga dlm serangan trhadap DSAI. ha ha....

    ReplyDelete

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily