Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Wednesday, May 08, 2013

Sebelah Pantai Timur: Himpunan Rakyat Pasca PRU13 malam ini juga penuh sesak!!Himpunan Rakyat Pasca PRU13 di Masjid Rusila, Marang Terengganu kerana membantah keputusan Pilihan Raya ke-13 yang diselubungi penipuan.

Sebelah petang tadi, orang ramai sudah berhimpunan dan ceramah yang akan disampaikan sekitar pukul 9.30 malam. Amanat daripada Presiden PAS akan di sampai di akhir perhimpunan nanti. Sebelum ini penceramah tidak asing lagi Ustaz Azhar Idrus juga akan menyampaikan ceramahnya.


Suasana dalam pentas. Tan Sri Muhamad Taib Bekas Menteri Besar Selangor juga turut menyampaiankan ceramah.Keadaan di jalan raya hadapan Rusila.

 
Persekitaran Masjid Rusila.


 Ribuan manusia.
 
 
 
 
 


2 comments:

  1. Fuyo ramainya tu

    ReplyDelete
  2. Kebangkitan daripada penipuan....takbir

    ReplyDelete

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily