Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Wednesday, May 08, 2013

Ustaz Azizan Walaupun Sakit masih Ingat Pusat Pendidikan....

Status kesihatan bekas Menteri Kedah, Datuk Seri Azizan Abdul Razak masih stabil dan beliau menerima rawatan untuk menggerakkan kaki dan tangan sementara tekanan darahnya kembali normal di Unit Kardiologi Hospital Pulau Pinang.

Sebelum ini dilaporkan, sekitar jam 5.30 pagi tadi, keadaan beliau agak tenat tapi agak beransur normal menjelang jam 10.44 pagi tadi.

Ustaz Azizan yang dimasukkan ke hospital itu petang semalam mengalami komplikasi hipertensi, diabetes dan ginjal.

Walaupun dalam keadaan sakit, sempat beliau memberikan kata-kata harapan agar MB baru Dato' Mukhriz memberikan perhatian kepada pembagunan Insaniah dan maahad Tahfiz sehingga berjaya ketika Dato' Mukhriz datang mengziarahinnya.

Sama-sama kita doakan agar kesihatan beliau bertambah baik.

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily