Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Friday, June 07, 2013

Nik Abdul Nik Aziz Tak Perlu Nafi


Bagi saya ahli Parlimen Pasir Mas, Nik Abduh Nik Abdul Aziz tak perlu menafikan penglibatan dalam mengeluarkan kenyataan di laman facebook ‘Nik Abduh Fan Club’.

Dalam laman sosial "Nik Abduh Fan Club" tertera kenyataan ‘Pas tidak memerlukan undi daripada golongan sekularis, humanis dan sosialis daripada DAP dan Parti Keadilan Rakyat (PKR) untuk menang. Sebaliknya DAP dan PKR memerlukan undi Pas untuk menang, dan pemimpin PR diharap sedar dengan kekuatan Pas'.

Saya rasa Nik Abdul hanya maklumkan "menatang apa Fan Club tu" supaya yang buta IT dan buta 'hati' (suka cari kesalahan orang lain) tahu maksud sebenar Fan Club.

Saya rasa itu sekadar pendapat admin Fan Club Nik Abdul dan pendapat itu boleh selari atau tidak dengan yang empunya diri. YB Nik Abdul sekadar boleh kata dia tak setuju apa yang ditulis Fan Club dan rasa saya ini bukan fitnah.

Fan Club biasanya menggunakan gambar idola club tersebut dan ini kadang kala mengelirukan orang yang berfikiran 'gelojoh'

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily