Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Thursday, November 24, 2016

Saya tarik balik kenyataan biadab saya - MP DAPKUALA LUMPUR - Ahli Parlimen Segambut, Lim Lip Eng menarik semula kenyataannya terhadap Speaker Dewan Rakyat, Tan Sri Amin Mulia, sebelum ini.


Menurutnya, tujuan utama beliau berbuat demikian kerana memikirkan tanggungjawab beliau sebagai wakil rakyat.


"Saya tarik semula kenyataan biadab saya terhadap Speaker Dewan Rakyat, Tan Sri Amin Mulia, dan ucapkan terima kasih.

"Tujuan utama saya membuat keputusan ini kerana ingin terus berada di dalam dewan dan tidak mahu diharamkan memasuki dewan ini.  Selain itu, saya juga ingin terus menyuarakan hak-hak rakyat tidak hanya di Segambut tetapi seluruh negara,"katanya dalam sidang media di lobi Parlimen, hari ini.

Sebelum ini, beliau telah diarah meninggalkan dewan oleh Speaker Dewan Rakyat setelah mengeluarkan kenyataan menghinanya.

Walaupun menarik semula kenyataan yang dikatakan biadab namun dalam masa yang sama menegaskan bahawa beliau tidak membuat permohonan maaf.
.........
Blog ini hanya 'mirror' artikel daripada laman asal
http://www.tranungkite.net
Sila ke laman asal untuk dapatkan versi penuh....

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily