Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Kelik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (di buka pada tab yang berasingan...)


Friday, May 03, 2013

Pekerja Indonasia Dapat IC dan BR1M??


"My maid said most of her frens were given free IC during February onwards also given BR1M" - Ini adalah kata-kata orang yang menguload video di atas.

Komen daripada video berkenaan pula "ya sebab itu la ramai pihak check banyak no i/c yg bertindih, satu alamat g check rumah kosong, tapi dlm list ada 10 orang duduk situ mggunakan nama dan bangsa yg berbeza. boleh kaitkan tak? banyak sgt kemungkinan. ramai sgt org dah buktikan. dah adu SPR, spr nafikan. walhal hakikatnya ada dan wujud. saudara boleh nafikan, tapi ianya benar2 berlaku. bukti banyak tersebar, takkan nak tutup mata. tak sedih tengok negara tergadai mcm ni?"

Negara kita akan tergadai jikan UMNO @ BN boleh berbuat apa sahaja untuk mengekalkan kuasa. Oleh itu sebelum buruk pastikan UMNO BN tak akan bernyawa pada PRU kali ini.




No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Bulan Ini

Recent Comments

Recent Comments Widget

TranungKite Online (TKO)

Detikdaily

Harakahdaily

Sinar Harian

Malaysiakini

BERNAMA

Berita Harian

mStar Online

KeadilanDaily

Berita Luar Negara

Pautan eReferrer