Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Sunday, October 16, 2016

Ceramah Bersih 5 Oleh Mat Sabu Sangat Memalukan!
Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad yakin himpunan besar-besaran BERSIH 5 bagi menuntut peletakan jawatan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak pada 19 November ini akan disertai oleh orang Melayu.

Manakala Mat Sabu dalam ceramahnya Setahun parti PAN di Muar Johor berkata, jangan bimbang kalau PAS tak ada, PAN akan arahkkan ahli akan turun beramai-ramai. Mat Sabu berkata lagi semasa BERSIH 4 parti PAN belum ada jadi jangan bandingkan Bersih 4 dengan Bersih 5.

Parti PAN dan Pakatan Harapan (PH) telah mengadakan Jelajah Bersih 5 Peringkat Negeri Pulau Pinang semalam. Yang Hadir boleh dikira oleh budak tak sekolah kerana angkatnya tak lebih daripada 20.
Mana ahli DAP? Takkan Lim Guan Eng tak boleh bagi dedak kepada mereka untuk hadir memberi sokongan  moral kepada Mat Sabu?

Kalau ini bilangan yang hadir di negeri Pakatan Harapan memerintah, agaknya dinegeri-negeri lain macam mana?

Lihat video
https://www.facebook.com/aren.ghaziah/videos/156546074804990/
dan satu lagi
https://www.facebook.com/aren.ghaziah/videos/156566604802937/

.........
Blog ini hanya 'mirror' artikel daripada laman asal
http://www.tranungkite.net
Sila ke laman asal untuk dapatkan versi penuh....

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily