Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Saturday, January 17, 2009

Najib tidak akan hadir di tempat pengumuman

Oleh SP
Menurut sumber rapat dengan UMNO, Dato' Seri Najib telah menerima taklimat daripada SU Jentera Pilihan Raya BN dan telah membuat keputusan untuk berangkat pulang dan tidak akan hadir semasa pengumuman keputusan Pilihan Raya Kecil Parlimen Kuala Terengganu yang dijangka akan diumumkan kira-kira pukul 10.30 malam nanti.

BN Telah meramalkan akan kalah dengan majoriti 3,200 undi.
** Ada yang bertanya nanti, kenapa gambar kemalangan. Jawab aku itulah hati Najib, remuk.....

6 comments:

 1. Jangan samakan pilihanraya dengan kemalangan jalan raya. Tiada siapa yang hatinya remuk. Pilihan rakyat perlu dihormati. Najib sentiasa hormat pada pilihan rakyat!!! Jangan buat andaian yang bukan-bukan. Peti undi belum habis kira lagi!!!

  ReplyDelete
 2. korok mung binawer...baik ati konon.,peeeerah

  ReplyDelete
 3. Kita pejuang-pejuang kebenaran & menentang politik wang(rasuah la tu..) teruskan berdoa semoga calon PAS akan kekal mendahului hingga semua undi dikira. Takbir!

  ReplyDelete
 4. ghentikanlah cik munawer ooi!udah-udah ler

  ReplyDelete
 5. ...kita patut berterima kaseh pada munawir yg tak jemu2 dgn sikap hipokriknya berada disetiap artikel dlm TKO ni..sikapnya sama mcm 'dulu-pas' yg memanaskan ...anggap le 'pencacai2 umno' ni macam budu atau tempoyak pemecah selera masa makan tapi tak berkhasiat...udah2 le tu munawe...hati mu dah remuk

  ReplyDelete

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily