Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Friday, May 17, 2013

Khairy Jadi Menteri, Adakah Tun Mahathir Telah Telan Ludahnya Sendiri??Tun Mahathir sebelum ini sangat marah kepada Khairy Jamaluddin. Bukan Khairy, sehingga Pak Lah yang dilantik sendiripun jadi mangsa.

Tun Mahathir banyak mempengaruhi keputusan Najib Razak. Lihat sahaja macam mana Zulkifli Nordin boleh jadi calon, entah isi borang UMNO ke tidak pun kita tak tahu. Macam mana calon bebas cap bunga boleh diberi tempat malah Tun turut berkempen kepada Ibrahim Ali.

Bila nak susun kabinet, Tun & Bik Mama bergaduh sikit. Ada orang kata Tun Mahathir mengalah dan bersetuju Khairy Jamaluddin.

Wah citer menarik, Tun yang keras kepala boleh telah ludah??
Saya tak pasti ini sekadar citer-citer "dongeng" yang tersebar dikalangan puak-puak UMNO.

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily