Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Sunday, May 05, 2013

Pengundi Luar kena tanda tangan Aku Sumpah (bukan Akujanji)Pengundi Luar yang balik mengundi di paksa oleh Agen UMNO @ BN untuk mengisi surat Akuan Sumpah (Bukan Aku Janji) untuk mengundi UMNO @ BN bagi mendapatkan wang. Mereka di bayar mengikut jarak kedatangan dan juga bilangan keluarga yang pulang.

Selain itu mereka dikehendaki membuktikan bahawa mereka adalah penyokong Barisan Nasional (BN).
 Manakala dalam satu lagi perkembangan pekerja UMNO @ BN sedang mengumpul wang mengikut peti undi untuk diagih kepada perayu undi.

Wang akan diberikan kepada perayu undi juga dikenali sebagai wakil 5. Dimana setiap perayu ini akan diberikan untuk menjaga 5 orang pengundi. Mereka dikehendaki membawa pengundi ke pusat undi melalui kenderaan parti. Wang disogok mengikut katagori dan memastikan kelima-lima orang bawah jagaannya mengundi BN @ UMNO.


INGAT UMNO --- INGAT RASUAH
Undi Pakatan Rakyat untuk Negara yang bebas Rasuah!!! 


 

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily