Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Sunday, May 05, 2013

Presiden PAS Mengundi di Marang Jam 8.08 Pagi

 

Presiden PAS Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang sampai ke tempat mengundi kira-kira jam 7.55 pagi dan mengundi kira-kira jam 8.08 pagi. Beliau bertanding Dun Ru Redang dan Parlimen Marang berkeyakinan akan menang di kedua-dua kerusi.

“Insya Allah, 1999 kembali, ditambah dengan gelombang anak muda,” ujarnya kepada wartawan selepas mengundi di Sekolah Kebangsaan Rusila, dekat sini, pagi ini. 

“Kita harap, insya Allah ini suatu perubahan. Kita telah bekerja, sekurang-kurangnya kita harapkan begitu, insya Allah, sekurang-kurangnya menang,” ujarnya lagi.


Tambah beliau, sokongan kepada PAS dan PR kali ini bukan hanya melibatkan golongan muda sahaja bahkan kalangan bukan Islam termasuk para pemilih yang memberikan undi pada PRU lalu termasuklah perubahan dalam BN.

Ditanya tentang keputusan PRU13 ini, beliau berkata, “kita tunggulah petang, tunggu”.


No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily