Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Friday, May 03, 2013

Orang India Bukan Islam pun Nak Tolong PAS.. Melayu Islam??

 
Siva seorang India yang cacat anggota kaki terpaksa bergerak dengan menggunakan kerusi roda. Siva memahami dan menghayati perlunya Malaysia menjadi negara yang adil dan saksama. Masyarkat majmuk yang hidup hormoni tanpa prajudis antara kaum.

Siva juga memahami dan mengerti bahawa PAS adalah parti Islam Melayu yang benar-benar menghayati agamanya dan tidak menzalimi kaum lain.

Atas dasar itu Siva, walaupun sukar bergerak akibat daripada anggotanya yang cacat Siva tidak terlepas untuk membantu saudara untuk memenangkan Parti PAS dalam PRU-13 nanti.

Bagaimana Melayu Islam lain??
Anda bersama dengan UMNO yang korupsi, zalim dan membuarkan keruntuhan akhlak remaja.
Melayu Islam UMNO yang rasict!!!

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily