Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Saturday, May 04, 2013

Panas Konspirasi Pakatan Rakyat PRU13 Goyang Terbongkar
Assalamualaikum Tok Janggut / TKOOffline,

Saya tertarik dengan artikal Pengundi Rakyat Asing: Bukti UMNO/BN Sudah Tidak percaya & Tidak Peduli Pada Rakyat Sendiri bertarikh Friday, May 03 @ 22:01:14 MYT . Satu usaha terakhir ntuk kesedaran rakyat Malaysia akan gejala warga pendatang asing sebagai pengundi.

Saya ada sediakan video clip mengenai perkara ini di utube dan sudilah kiranyanya linkkan ke laman ini. Tajuk : Panas Konspirasi Pakatan Rakyat PRU13 Goyang Terbongkar - sericempaka1001.

Video clip ini tak lah secanggih mana tapi, insya'allah berfaedah kut maklumat untuk pengundi dan kesedaran akan gejala pengundi hantu ini. Salam sejahtera dan semuga niat kita untuk mertabatkan Islam tercapai selagi Putrajaya (parlimen) tidak kita takluki.

Wasallam.
Cempaka.

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily