Perhatian...


TranungkiteOffline blogspot adalah "laman backup" sekiranya berlaku serangan yang mengejut dan berteruskan kepada server kami www.tranungkite.net. Jika tiada serangan blog ini menjadi blog biasa dengan bahan-bahan politik & semasa. Insya-Allah mulai Mei 2013 laman ini akan dikemaskini setiap hari. Kami akan memaparkan berita berbentuk santai, ringkas dan padat berfokuskan facebook atau twitter.- Terima kasih

Abbas Mohd Noor
Administrator
mel hubungan: abbas.mohdnoor@gmail.com

....................................................................................................................................................................................
PERHATIAN:    K.l.i.k.   g.a.m.b.a.r.   u.n.t.u.k.   p.a.p.a.r.a.n.   b.e.s.a.r....
Klik LIKE jika anda suka blog ini...

....................................................................................................................................................................................
Video terkini untuk ditonton.. (klik youtube atau tajuk untuk tab yang berasingan...)

Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar tidak kisah jika Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali mahu mengambil tindakan undang-undang terhadapnya.

Pengerusi PPBM, Dr Mahathir Mohamad berkata, parti itu yakin ahli Majlis Pimpinan Tertingginya tidak terbabit dalam penyalahgunaan kuasa.

Komen Tun Mahathir bila ucapan Zahid Hamidi yang menyentuh mengenai keturunan beliau. Kini isu keturunan dan asal usul menjadi 'mainan' politik baru.

Saturday, May 04, 2013

Pemimpin DAP pun tak terlepas dengan Kempen Lucah BN @ UMNO


Hari ini Calon DAP Likaz Junz Wong telah difitnah berpoya-poya dengan ramai gadis dan menyebab ada yang mengandung. Rupanya bukan sahaja PKR dan PAS terkena sebarang bahan lucah, DAP pun tak terkecuali...

Calon DAP Likas Junz Wong pada mulanya enggan mempedulikan penyebaran gambar yang diubahsuai dengan mamaparkannya sebagai kaki perempuan di kalangan pengundi muda sekitar Kota Kinabalu melalui media sosial dan aplikasi mesej Whatsapp.

Tetapi apabila orang ramai mula bertanya sama ada beliau membayar dan kemudiannya meninggalkan gadis itu dalam keadaan mengandung, Wong memutuskan untuk bersuara.

"Tidak benar. Orang yang mendakwa melalui akaun Facebook tidak dikenali itu harus tampil ke depan jika betul, saya boleh bertanggungjawab tetapi ia tidak benar," katanya.

"Orang ramai kata saya bintang yang sedang meningkat naik dalam politik tetapi itu tidak menjadikan saya Romeo," katanya dalam sidang media semalam.

Gambaran grafik yang disebarkan memaparkan Wong, 33, dengan pelbagai wanita yang berbeza. Beliau mendakwa ia dipotong daripada gambarnya bersama sekumpulan rakan di Facebook.

No comments:

Post a Comment

Artikel Bulan Ini

DetikDaily

Free Malaysia Today

Harakahdaily

Malaysiakini

KeadilanDaily